#rockstarsinlime

Tutustu kalkkibisneksen kivenkoviin rokkistaroihin

Logistiikkakoordinaattori Piotr kertoo: ” Parasta Nordkalkissa ovat ehdottomasti ihmiset ja ilmapiiri.”
Millainen työpaikka Nordkalk on? Lue mitä nordkalklaiset kertovat työpaikastaan:

EWA ŚLUSARCZYK-KITA

Miedzianka, Puola
Viestintäasiantuntija
Aloitin Nordkalkissa vuonna 2016

Päivittäinen työni on kirjoittaa ja kääntää tekstejä, tehdä videoita ja ottaa kuvia. Pääpaino omassa työssäni on työ ympäröivän yhteisön, naapuriemme ja alueen viranomaisten, kanssa. Teen myös mielekästä yhteistyötä erilaisten tiedelaitosten kanssa ja opin samalla lisää geologiasta ja paleontologiasta.

Asia, joka yllätti minut aloittaessani Nordkalkissa, oli miten paljon meillä painotetaan koko ajan turvallisuutta. Parasta minulle on työskentely kansainvälissä ympäristössä ja että pääsen näkemään miten ihmiset eri maissa tekevät töitä. Arvostan mahdollisuutta saada lisää kokemuksia ja kokeilla uusia asioita."

JAN DRUGGE

Parainen, Suomi
Myyntipäällikkö
Aloitin Nordkalkissa: 2004

Olin kiinnostunut Nordkalkista jo paljon ennen kuin aloitin yhtiössä. Aika usein kävi nimittäin niin, että olin mukana samoilla messuilla kuin Nordkalkin maanparannustiimi. Ajattelin silloin, että jonain päivänä minäkin haluan tehdä töitä tuossa yhtiössä, koska heidän näyttelyosastonsa ovat niin hienoja ja tunnelma siellä aina niin mukava.

Nyt olen ollut Nordkalkissa 15 vuotta ja pidän erittäin paljon työkavereistani, asiakkaistani ja yhteistyökumppaneistani. Työni on vaihtelevaa ja haastavaa, mikä pitää minut vireänä ja aktiivisena. ​

ELINA HEINONEN

Parainen, Suomi
HR-asiantuntija
Aloitin Nordkalkissa vuonna 2012

Kun tulin Nordkalkiin tekemään opintoihini liittyvää työharjoittelua, minulla oli hyvin vähän kokemusta HR-asioista. Vuosien varrella saamani monipuoliset ja haastavat työtehtävät ovat kehittäneet osaamistani minua hyvin tukevassa työympäristössä.

Nordkalkin parhaita puolia ovat ihmiset: ilman kollegoitani työni olisi paljon stressaavampaa ja tylsempää! Pidän työstäni, mutta tarvitsen myös vapaa-aikaa ja harrastuksiani sen vastapainoksi. Kun en ole töissä, käyn salilla, ulkoilen luonnossa ja vietän aikaani kesämökillä. Koen, että työnantajani kunnioitaa vapaa-aikaani, ja se vaikuttaa paljon työssä hyvinvointiin.”

MAIKEL JÄTSA

Rakke, Viro
Myyntipäällikkö
Aloitin Nordkalkissa vuonna 2018

Syy siihen, että viihdyn niin hyvin myyntityössä on, että koskaan ei voi tietää varmaksi millainen päivä on edessä. Yksi sähköposti tai puhelu voi kääntää kaiken päälaelleen ja kaikki aikaisemmin asettamasi prioriteetit voivat muuttua. Myyntityö ei taatusti ole rutiinihommaa! Mutta peruspäivän aikana selvittelen asioita kanta-asiakkaiden kanssa, lähetän tarjouksia, laadin sopimuksia, sovin asiakaskäynneistä ja teen yhteistyötä tuotannon ja logistiikan kanssa.

Kollegani Viron Rakken toimipisteessä ovat kuin perhe, olemme paljon tekemisissä tuotannon ja logistiikan ihmisten kanssa, mikä auttaa meitä löytämään nopeasti ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Kun aloitin Nordkalkissa, olin yllättynyt huomatessani miten paljon meillä on ihmisiä, jotka ovat tehneet pitkän uran Nordkalkissa. Se kertoo paljon yhtiöstä ja alasta. Toinen yllätys oli miten laajalti tuotteitamme ja palveluitamme käytetään eri tarkoituksiin.

Nordalkissa on paljon hyviä asioita. Minulle merkitsee paljon esimerkiksi se miten paljon meillä panostetaan työnteon turvallisuuteen. Ja tietysti se miten tärkeä raaka-aine kalkkikivi on monelle eri teollisuuden alalle.

MARTA PRUCHNIEWICZ

Miedzianka, Puola
HR-asiantuntija
Aloitin Nordkalkissa vuonna 2017

Vastaan aloitteiden tekemisestä ja eri HR-prosessien tukemisesta: olen mukana rekrytoinneissa, järjestän koulutuksia, koordinoin kehityskeskusteluja ja bonusprosessia ja myös hyvinvointia tukevia toimenpiteitä.

Loistava tiimihenki ja ihmisten sitoutuneisuus työhönsä ovat asioita, jotka yllättivät minut, kun aloitin yhtiössä.

Minulle parasta Nordkalkissa on tunne, että kuulun tähän isoon perheeseen.”

PETER ÅKERBLOM

Landskrona, Ruotsi
Avainasiakaspäällikkö
Aloitin Nordkalkissa vuonna 2017

"Vastaan myynnistä kemianteollisuuden sekä paperi- ja selluteollisuuden segmenteille Skandinaviassa. Teen läheistä yhteistyötä tuotekehityksen, toimitusketjun, tuotannon ja myynnin kollegoideni kanssa.

Arvostan yhtiötä, jossa on toisten auttamisen kulttuuri yhteiseksi hyväksi. Nordkalkissa riittää koko ajan opittavaa ja se sopii minulle. 

PIOTR

Miedzianka, Puola
Veturinkuljettaja
Aloitin Nordkalkissa vuonna 2008

"Olen alusta asti työskennellyt logistiikkaosastolla Miedziankassa Puolassa. Aluksi ajoin lastausautoa, mutta hankittuani tarvittavan osaamisen vuonna 2012, minusta tuli veturinkuljettaja; lapsuuteni haave täyttyi. Kuljetan kahta Nordkalkin veturia: Tosiaa ja Stefania Miedziankan tehtaalta Rykoszynin rautatieasemalle.

 “Arvostan Nordkalkissa vakautta. Tämä antaa minulle mahdollisuuden rakkaiden harrastusteni jatkamiselle. Vietän suurimman osan vuotta metsässä. Olen myös intohimoinen walkie-talkie-harrastaja. Minua on jo jonkin aikaa kiinnostanut morsetus, eli viestien lähettäminen pisteistä ja viivoista koostuvina merkkeinä.”

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.