#rocksolidprofessionals

Yhdessä tekemisen ilo

Nordkalkin tuote, kalkkikivi, on ollut olemassa 2000 miljoonaa vuotta, itse yhtiö on toiminut vuodesta 1898. Olemme siis vakaa kuin kivi. Tuotteemme, ympäristöystävällinen kalkkikivi, on välttämätön niin ilman ja veden puhdistuksessa kuin viljelysmaan tuottavuudelle ja yhteiskunnan pyörien pyörimiselle.

Meidän mielestämme Nordkalk on yhtä kuin Nordkalkissa työskentelevät ihmiset, ja Nordkalkin ihmiset ovat kalkkibisneksen rokkistaroja! Ja entä ne meidän kaivokset? Ne ovat täynnä mahdollisuuksia kivenkoville ammattilaisille.

Vuoden 2021 kesätyöhaku on päättynyt!!
Kiitos kaikille, jotka lähettivät kesätyöhakemuksen meille! Teitä oli paljon ja olette kaikki upeita! Olemme nyt valinneet meille tänä vuonna parhaiten sopivat kesätyöntekijät, ja odotamme innolla pian alkavaa kesää ja mahdollisuutta tutustua uusiin kollegoihimme!

Olemme olleet yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Jos sinua ei tällä kertaa onnistanut, haethan uudestaan ensi vuonna! 

Vastuullinen kesätyönantaja logo1 300

Minkälainen on vastuullinen kesätyöpaikka?

Nordkalk on mukana vuoden 2021 Vastuullinen kesätyö-kampanjassa, mutta se ei muuta tapojamme, me toimimme aina vastuullisesti myös kesätyöntekijöitä kohtaan.

Nordkalkissa on kaverin auttamisen kulttuuri

Meillä tarvitaan kesätyöntekijöitä monenlaisiin tehtäviin, joista useimmat ovat tuotannossa. Meillä vietetyn kesän jälkeen saat huomata, että olet oppinut paljon uusia taitoja mielekkäässä työssä, mukavien työkavereiden tukemana, yhtenä nordkalklaisena muiden joukossa.

Meillä saat aina huolellisen perehdytyksen työhön, eikä sinua jätetä yksin puurtamaan. Työtäsi ohjaa kesän aikana esimiehet ja kollegat.  

Fair Play

Meillä kaikkia kohdellaan tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti, toimitusjohtajasta kesäsijaiseen. Palkkaa meillä maksetaan työehtosopimusten mukaan ja sitä tarkastetaan kokemuksen kerryttyä; kirjallinen työsopimus on itsestäänselvyys ja jokainen, joka työtodistuksen haluaa, sellaisen myös saa.

Me haluamme antaa hyvän hakijakokemuksen meiltä kesäksi töitä hakeville nuorille, ja toivottavasti tässä onnistummekin. 

Nordkalkissa on monenlaisia työtehtäviä

Nordkalkissa voit työskennellä monissa eri tehtävissä. Suurin osa henkilöstöstämme työskentelee tuotannossa erilaisissa kaivos- ja prosessitehtävissä sekä kunnossapidon tehtävissä.

Kaivoksemme ovat täynnä mahdollisuuksia kivenkoville lahjakkuuksille

Meillä on myös paljon muita työtehtäviä kuten tuotekehitys-, laboratorio-, hallinto-, viestintä-, myynti- ja toimitusketjutehtäviä.

Me uskomme lujasti yhteistyöhön, ja Nordkalkissa on kaverin auttamisen kulttuuri. Lue, mitä nordkalklaiset kertovat Nordkalkista työpaikkana.

Avoimet työtehtävät

Otamme vastaan työhakemuksia vain ylläolevan linkin kautta.

HR-yhteyshenkilöt

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.