#rockstarsinlime

Yhdessä tekemisen ilo

Nordkalkin tuote, kalkkikivi, on ollut olemassa 2000 miljoonaa vuotta, itse yhtiö on toiminut vuodesta 1898. Olemme siis vakaa kuin kivi. Tuotteemme, ympäristöystävällinen kalkkikivi, on välttämätön niin ilman ja veden puhdistuksessa kuin viljelysmaan tuottavuudelle ja yhteiskunnan pyörien pyörimiselle.

Meidän mielestämme Nordkalk on yhtä kuin Nordkalkissa työskentelevät ihmiset, ja Nordkalkin ihmiset ovat kalkkibisneksen rokkistaroja! Ja entä ne meidän kaivokset? Ne ovat täynnä mahdollisuuksia kivenkoville ammattilaisille.

Nordkalkissa on monenlaisia työtehtäviä

Nordkalkissa voit työskennellä monissa eri tehtävissä. Suurin osa henkilöstöstämme työskentelee tuotannossa erilaisissa kaivos- ja prosessitehtävissä sekä kunnossapidon tehtävissä.

Kaivoksemme ovat täynnä mahdollisuuksia kivenkoville lahjakkuuksille

Meillä on myös paljon muita työtehtäviä kuten tuotekehitys-, laboratorio-, hallinto-, viestintä-, myynti- ja toimitusketjutehtäviä.

Me uskomme lujasti yhteistyöhön, ja Nordkalkissa on kaverin auttamisen kulttuuri. Lue, mitä nordkalklaiset kertovat Nordkalkista työpaikkana.

Vuoden 2020 kesätyöhaku on päättynyt!

Avoimet työtehtävät

Otamme vastaan työhakemuksia vain ylläolevan linkin kautta.

HR-yhteyshenkilöt

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.