Kalkki on kaikkialla!

Nordkalk E-Series

NORDKALK ENRICH MAALEISSA JA PINNOITTEISSA

Nordkalk E-Series tuoteperhe muodostuu kahdesta tuotteesta: Nordkalk Enrich A ja Nordkalk Enrich C.

Maalit ja pinnoitteet

Nordkalk Enrich C on vastaus vesipohjaisten maalien kasvavaan käyttöön. Nordkalk Enrich C on erittäin toimiva ratkaisu titaanidioksidin osittaiseksi korvaajaksi moniin sisä- ja ulkomaaleihin, lakkoihin, lattiamaaleihin ja toimiva ratkaisu titaanidioksidin osittaiseksi korvaajaksi  ja moniin muihin maalituotteisiin soveltuen erilaisille PVC-tasoilla (”pigment volume concentration”). Esimerkiksi täyshimmeässä sisämaalissa, Enrich -tuote kykenee korvaamaan jopa 10-25 prosenttia titaanidioksidista, jolla on yleisesti korkea PVC. Lisäoptimoinnilla voidaan korvata myös 10–20 prosenttia sideaineesta, mikä entisestään vähentää pigmentin tarvetta.

Räätälöidyt ultrahienot partikkelit ovat titaanidioksidia pienempiä ja ja näin vapauttavat pigmenttipartikkeleita muodostamasta agglomeraatteja keskenään. Enrich-hiukkasilla on pyrkimys kulkeutua maaliseoksen onteloihin, mikä entisestään tehostaa titaanidioksidin hyötykäyttöä. Lisäksi partikkeleilla on täyttävä vaikutus maalipinnassa, mikä tehostaa valon heijastumista ja parantaa selvästi kiiltoa.

Blue paint and brush

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.