Kalkki on kaikkialla

Kalkkikivi on välttämätön raaka-aine

Pinnoitteet ja liimat

Nordkalk W-Series wollastoniitit, Nordkalk C-Series hienokalsiitit ja Nordkalk E-Series tuotteet ovat ympäristöystävällisiä tuotteita, joita käytetään täyteaineina maaleissa ja pinnoitteissa parantamaan niiden teknisiä ominaisuuksia, kuten sitkeyttä, kulutuksen kestoa ja vaaleutta.

Pinnoitteet

Nordkalkin C-Series-tuotteita käytetään pinnoitteissa ja maaleissa alentamaan kustannuksia, sillä C-Series-tuotteilla voidaan korvata pigmenttejä. Maaleissa Nordkalk E-Series korvaa muun muassa titaanidioksidin ja sideaineiden käyttöä tuoden kustannussäästöjä tinkimättä lopputuotteen teknisistä ominaisuuksista. Monipuolisten mineraaliominaisuuksien ansiosta, Nordkalkin W-Series wollastoniittituotteet tuovat monia teknisiä etuja useissa eri teollisuusmaalisovelluksissa.

Liimat ja sideaineet

Nordkalk C-Series, W-Series ja E-Series tuotteita ja käytetään liimoissa ja sideaineissa täyteaineena. Niiden käytöllä vaikutetaan esimerkiksi reologisiin ominaisuuksiin sekä väriin. Wollastoniittia käytetään ennen kaikkea filmiä lujittavana täyteaineena, kun taas Nordkalk E-Series-tuotteilla parannetaan liimojen lujuusominaisuuksia ja tuotteen stabiilisuutta sekä saavutetaan kustannustehokkuutta korvaamalla sideaineiden käyttöä.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.