Kalkki on kaikkialla

Kalkkikivi on välttämätön raaka-aine

Muovi ja kumi

Nordkalkin C-Series hienokalsiitteja ja W-Series wollastoniitteja käytetään täyteaineina muovi- ja kumisovelluksissa korvaamaan muita raaka-aineita, kuten polymeerejä ja pigmenttejä kustannusten alentamiseksi ja tuomaan haluttuja teknillisiä ominaisuuksia. Korkean puhtauden, vaaleuden ja mikronitason hienoutensa ansiosta, Nordkalk C-series tuotteet tarjoavat ensiluokkaisen ja kustannustehokkaan täyteaineratkaisun monenlaisissa polymeeri- ja kumisovelluksissa.

Nordkalkin W-Series wollastoniittituotteet ovat räätälöity muoviteollisuuden vaativiin tarpeisiin; tarjoamamme tuotteet ovat saatavilla eri hienousasteissa ja mineraalin muotosuhteissa (matala, keski ja korkea). Lisäksi toimitamme laadukkaasti pintakäsiteltyjä wollastoniittituotteita parantamaan täyteaineen kytkeytymistä polymeerimatriisiin sekä tehostamaan entisestään wollastoniitin toiminnallisuutta. Nordkalk W-Series tuotteita käytetään laajasti monissa eri kesto- ja kertamuoveissa, mm. auto- ja sähköteollisuuden sovelluksissa, sekä kumi- ja tiivisteainesovelluksissa.

Neulamaisen partikkelimuotonsa, pienen partikkelikokonsa ja kovuutensa ansiosta, wollastoniitti parantaa mm. lujuusominaisuuksia, naarmutuksenkestoa ja lämmönkestokykyä.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.