Sponsorointikohteitamme 2017

Sponsorointikohteitamme

Nordkalk sponsoroi vuonna 2017 pääasiassa paikallisia urheiluseuroja sekä liiketoimintaamme läheisesti liittyvää opiskelijatoimintaa. Alla muutamia sponsorikohteiltamme saamiamme tervehdyksiä vuonna 2017.

Kilpahiihtäjä Ada Jokinen

Hei! Olen Ada Jokinen Olen kisannut hiihdon parissa jo useamman vuoden, mutta valmentajan kanssa on nyt tehty vuosi töitä niin, että sieltä saadaan harjoitteet, mitä omatoimisesti tehdään esim. rullasuksilla ja sauvarinteessä. Hiihtoon täytyy löytyä omanlaisensa rakkau,s koska yksin puurtamista laji pitkälti on, mikäli ei ison seuran porukkaa ole mukana treenaamassa. Itse harrastan lisäksi keihäänheittoa, pitkänmatkanjuoksua sekä jalkapalloa. Nämä tukevat hiihtoharrastusta hyvin. Nautin hiihdosta ja treenaamisesta. Menneen kesän sateet ja talven lumettomuus on tuonut omat haasteensa mutta on mukava nähdä mitä tuloksia harjoittelu on saanut aikaan. Tämän talven suurimmat kisat on maaliskuun alussa kisattava hopeasompa Kuhmossa. Näihin pääsee ensimmäistä  kertaa mukaan 13-vuotta täytettyään. Sieltä lähdetään hakemaan isojen kisojen varmuutta tulevaisuuteen.

Toivon kaikille hyvää ja toivottavasti lumisempaa talvea!

Ada Jokinen

Painonnostaja Milja Malkamäki

Kiitos paljon, kun olitte mukana mahdollistamassa ja tukemassa, että pääsin painonnoston alle 15-vuotiaiden  EM-kilpailuihin Kosovoon. Kilpailut olivat ensimmäiset arvokilpailuni ja ne olivat kokemuksena ikimuistoiset. Tulokseen ja sijoitukseeni olen tyytyväinen. Tästä on mukava jatkaa valmistautumista nuorten Pohjoismaiden Mestaruuskilpailuihin. 

terveisin
Milja Malkamäki

Geologian opiskelijat, Pulteri ry

Nordkalkin sponsorituen avulla turkulaiset geologian opiskelijat matkasivat Kroatiaan tutkimaan maan geologiaa. Matkalla oli tippukiviluolia, vesiputouksia, aurinkoisia rantoja, vuoria ja paikallisia geologeja esittelemässä omaa työtään. Pulterit ry kiittää Nordkalkia!

Harjun Kiekko

Haluan kiittää Nordkalk Oy:tä mielenkiinnostanne Harjun Kiekko ry:n E1-06 joukkuetta kohtaan. Samalla kiitän yrityksenne antamasta sponsorituesta, mikä tullaan käyttämään joukkueen jäävuorojen maksuun.  Joukkueessa on tällä hetkellä 54 pelaajaa, jotka muodostavat 4 eri joukkuetta HAKi Blue 1, HAKI Blue 2, HAKI White ja HAKI Black. Joukkueet pelaavat eteläisen Suomen sarjaa ja jokaisella joukkueella on pelit viikonloppuisin. Joukkueilla on jäävuorot Lohjan jäähallissa, Kisakallion jäähallissa ja Nummelan jäähalleissa. Harjoituskertoja viikossa 3 x 1,5 tuntia. 

Joukkueemme esittääkin parhaimmat kiitokset yrityksenne antamasta tuesta. Jokainen euro on tarpeen, jotta pystymme kehittämään nuorten aktiivisuutta liikunnan parissa ja näin itse osaltamme kannustamme nuoria liikkumaan. 

Yhteistyöterveisin ja hyvää loppuvuotta 2017

HARJUN KIEKKO RY E1-06
puolesta Arja Blom

Leikkipuisto Mustiossa

Kiitos Nordkalkille, että haluatte tukea Mustion uutta leikkipuistoa! Mustio on pieni kylä Raaseporissa, missä on hieno luonto ja yhteisöstä löytyy voimakasta kylähenkeä. Mustion ruukissa on Raaseporin kaupungin ylläpitämä uimaranta ja se sijaitsee aivan Mustion linnan läheisyydessä.

Uimarannalla pidetään kesäisin uimakoulua lapsille ja se on suosittu uimaranta Mustiolla. Kyläyhdistyksen ja Folkhälsan yhdistyksen aloitteesta on Raaseporin kaupunki päättänyt rakentaa uimarannan läheisyyteen uuden leikkipuiston. Projekti on yhdistysten, kyläläisten ja kaupungin yhteinen. Uskomme että leikkipuisto uimarannan yhteydessä houkuttelee ihmisiä rannalle ja puistoon leikkimään ja siten palvelee kylän asukkaita sekä turisteja. Leikkipuisto antaa lapsille ja myös aikuisille mahdollisuuden liikkua ja leikkiä. Leikkipuiston teema on viidakkometsä joka sopii hyvin ympäröivään maisemaan. Välineet on tilattu Lappset  Group Oy:stä ja asennettu heidän toimestaan.

Leikkipuisto on jo saanut paljon positiivista palautetta kyläläisiltä ja tulee varmasti houkuttelemaan ihmisiä Mustiolle.

Ystävällisin terveisin Folkhälsan i Svartå puolesta
Anna Kullberg

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.