Nordkalk ja sponsorointi

Nordkalk ja sponsorointi

Sponsorointiyhteistyössä korostamme Nordkalkin arvojen mukaista toimintaa, vastuullisuutta, paikallisuutta sekä vastavuoroisuutta. Toivomme valittujen kohteiden kanssa aktiivista yhteistyötä, joten pelkkä logo-näkyvyys ei riitä. Julkaisemme mielellämme tarinoita ja kuvia sponsorointikohteistamme www-sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Miten haen?

Tukihakemus jätetään kirjallisena oheista lomaketta käyttäen. Kerro meille hakemuksellasi, miksi ehdottamasi kohde olisi meille hyvä sponsorointikohde.  Mahdollisia sponsorointikohteita ovat esimerkiksi ympäristön tilan parantamiseen tähtäävät hankkeet sekä lasten ja nuorten harrastustoiminta Nordkalkin toimipaikoilla.

Hakuaika

Talven hakuaika on meneillään ja päättyy 31.1.2019. Hakemuksen voi jättää täyttämällä sähköisen lomakkeen alla olevasta linkistä.

Täytä sponsorointihakemus

Emme valitettavasti voi vastata puhelin- ja sähköpostitiedusteluihin.

Lisää sponsorointikohteistamme

Lisää sponsoritarinoita:
Facebook: Nordkalk Suomi
Instagram: Nordkalk Corporation


Yhteistyökumppaneitamme:


Suunnistus Nordkalk superultrasprint

Suunnistuksen Super Ultra Sprint järjestettiin Tytyrin Elämyskaivoksessa Lohjalla. Lue lisää!

Ruokatietouttalapsille

Uudenmaan Maa- ja kotitalousnaiset järjestivät ruoka-aiheisen toimintaradan Rauhalan koulussa Lohjalla. Toimintaradan tarkoituksena oli tutustuttaa koululaiset terveelliseen ruokaan ja välipaloihin eri näkökulmista.

Vimpeli pronssi 2018 800

Vimpelin Veto -miesten superpesisjoukkue nappasi pronssia kaudella 2018. Kausilta 2017 ja 2016 ViVellä on taskussa kultaa. Nordkalk onnittelee! (Kuva: Virpi Poikelin)

Saipa 200 px

Lappeenrannan SaiPa
Kaudella 2018-2019 jännitämme Lappeenrannan SaiPa:n edesottamuksia SM-liigakentillä.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.