Ota yhteyttä

Asiantuntijamme palveluksessasi

Nordkalk ja sponsorointi

Sponsorointiyhteistyössä korostamme Nordkalkin arvojen mukaista toimintaa, vastuullisuutta, paikallisuutta sekä vastavuoroisuutta. Toivomme valittujen kohteiden kanssa aktiivista yhteistyötä, joten pelkkä logo-näkyvyys ei riitä. Julkaisemme mielellämme tarinoita ja kuvia sponsorointikohteistamme www-sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Miten haen?

Tukihakemus jätetään kirjallisena oheista lomaketta käyttäen. Kerro meille hakemuksellasi, miksi ehdottamasi kohde olisi meille hyvä sponsorointikohde.  Mahdollisia sponsorointikohteita ovat esimerkiksi ympäristön tilan parantamiseen tähtäävät hankkeet sekä lasten ja nuorten harrastustoiminta Nordkalkin toimipaikoilla.

Hakuaika

Hakemuksia käsitellään kolmesti vuodessa. Kevään hakuaika päättyy 14.5.2017.  Ilmoitamme päätöksestä valituille kohteille kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Puhelin- ja sähköpostitiedusteluihin emme valitettavasti voi vastata. Syksyn hakuajasta ilmoitamme kevään 2017 aikana tällä sivustolla.

Täytä sponsorointihakemus

Yhteistyökumppaneitamme 2016:

Vimpelin Veto -miesten superpesisjoukkue

Joukkue voitti Suomen mestaruuden kaudella 2016!

Vimpelin veto 2016

Trap-ampuja Satu Mäkelä-Nummela. Satu edusti Suomea Rion Olympialaisissa. Sadun matkaa Rioon seurasimme blogi-kirjoitusten kautta.

Lue lisää Matkalla Rioon-blogista.

Lappee Jukola 2016 Lappeenrannassa. Suunnistustapahtumaan haastoimme mukaan myös yhteistyökumppaneitamme. Joukkueita oli yhteensä kuusi.

Lue lisää Jukolan matkastamme.

SaiPa
Kaudella 2016-2017 jännitämme Lappeenrannan SaiPa:n edesottamuksia SM-liigakentillä.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.