Nordkalk ja sponsorointi

Nordkalk ja sponsorointi

Mitä sinä tai edustamasi yhdistys tai joukkue voisi tehdä ympäristön tilan kohentamiseksi?

Vuonna 2019 sponsoroinnin pääteema Nordkalkissa on ympäristö. Ehdota meille ympäristötekoa tai -kohdetta. Tuemme vuoden 2019 aikana 10:tä kohdetta 500-1000 eurolla hankkeesta riippuen. Kohde voi olla esimerkiksi ranta-alueiden siivousta, puiden istuttamista, järven, joen, puron tai muun vesialueen puhdistusta, kaupunkiympäristön siivoamista – tai mitä tahansa ympäristön hyvinvointia lisäävää toimintaa. 

Sponsorointiyhteistyössä korostamme yrityksen arvojen (avoimuus, oikeudenmukaisuus, vaatimattomuus sekä luottamus ja kunnioitus) mukaista toimintaa, paikallisuutta ja vastuullisuutta. Julkaisemme kaikkien kohteiden tarinat www-sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.​

Hae sponsorointia ja ole mukana muuttamassa maailmaa paremmaksi. 

Miten haen?

Tukihakemus jätetään kirjallisena oheista lomaketta käyttäen. Kerro meille hakemuksellasi, miksi ehdottamasi kohde olisi meille hyvä sponsorointikohde.  Mahdollisia sponsorointikohteita ovat esimerkiksi ympäristön tilan parantamiseen tähtäävät hankkeet sekä lasten ja nuorten harrastustoiminta Nordkalkin toimipaikoilla.

Hakuaika 

Hakemuksen voi jättää täyttämällä sähköisen lomakkeen.

Emme valitettavasti voi vastata puhelin- ja sähköpostitiedusteluihin.

Lisää sponsorointikohteistamme

Lisää sponsoritarinoita:
Facebook: Nordkalk Suomi
Instagram: Nordkalk Corporation


Yhteistyökumppaneitamme:


Suunnistus Nordkalk superultrasprint

Suunnistuksen Super Ultra Sprint järjestettiin Tytyrin Elämyskaivoksessa Lohjalla. Lue lisää!

Ruokatietouttalapsille

Uudenmaan Maa- ja kotitalousnaiset järjestivät ruoka-aiheisen toimintaradan Rauhalan koulussa Lohjalla. Toimintaradan tarkoituksena oli tutustuttaa koululaiset terveelliseen ruokaan ja välipaloihin eri näkökulmista.

Vimpeli pronssi 2018 800

Vimpelin Veto -miesten superpesisjoukkue nappasi pronssia kaudella 2018. Kausilta 2017 ja 2016 ViVellä on taskussa kultaa. Nordkalk onnittelee! (Kuva: Virpi Poikelin)

Saipa 200 px

Lappeenrannan SaiPa
Kaudella 2018-2019 jännitämme Lappeenrannan SaiPa:n edesottamuksia SM-liigakentillä.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.