Ura Nordkalkissa

Ura Nordkalkissa

Oletko sinä uusi nordkalklainen? Meillä voit työskennellä monissa eri työtehtävissä maan alla ja maan päällä. Yhtiömme tarvitsee jatkuvasti osaavaa ja ammattitaitoista henkilöstöä ja juuri siksi me etsimme sinua.

Kesätyöt 2018:

Kesätyöhakumme on päättynyt. Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja ilmoitamme päätöksistämme heti kun valinnat ovat selvillä.


Katso tästä avoimet tehtävät

Nordkalkissa voit työskennellä monissa erilaisissa työtehtävissä. Valtaosa henkilöstöstämme työskentelee tuotannon parissa kaivos- ja prosessialan työtehtävissä sekä kunnossapidossa.

Lisäksi meillä on monipuolisesti muita työtehtäviä mm. tuotekehityksessä, laboratoriossa, hallinnossa, viestinnässä, myynnissä, markkinoinnissa ja toimitusketjussa.

Nordkalk on suomalaisomisteinen, kansainvälisesti toimiva kaivosyhtiö. Henkilöstömme on sijoittunut kymmeneen eri maahan, joista henkilömäärältään suurimpia ovat Suomi, Puola, Ruotsi ja Viro. 

Huipputiimissä on helppo hymyillä.

Kysyttävää?

Mikäli sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen, lähetä sähköpostia osoitteeseen recruitment a nordkalk.com.

Emme vastaanota työhakemuksia sähköpostin välityksellä.

HR-yhteyshenkilöt

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.