Kannattavaa ja vastuullista

liiketoimintaa

Samat säännöt jokaiselle

Nordkalkin työturvallisuusmääräykset koskevat yhtälailla yhtiön henkilökuntaa ja kaikkia Nordkalkin tiloissa ja alueella vierailevia.

Suomessa kaikkien Nordkalkin alueelle tulevien kävijöiden on katsottava turvallisuusvideo, joka ohjeistaa muun muassa turvavarusteiden käytöstä. Videon voi katsoa netissä etukäteen tai paikan päällä vierailun alussa.

Kuljetusliikkeille toimitetaan Kuljettajan käsikirja esimerkiksi Nordkalkin suorittamien auditointien yhteydessä. Mikäli henkilö saapuu Nordkalkin alueelle ilman riittävää suojavarustusta, puuttuvat osat saa paikan päältä. Nordkalkin henkilöstön on reagoitava välittömästi havaitessaan alueella jonkun ilman riittävää turvavarustusta sekä opastettava kävijää turvallisista työskentelytavoista. Kaikki turvallisuuspoikkeamat raportoidaan ja huomioidaan turvallisuustilastossa.

IMG 4080 1500

Kuljetusliike E. Seppälän kuljettaja Timo Koivula on asianmukaisesti pukeutunut Nordkalkin H&S-määräysten mukaisesti huomioväreihin, kypärään, suojalaseihin ja turvajalkineisiin lastatessaan kalkkia Nordkalkin Paraisten kalkkitehtaalla.

- Suojavarusteet ovat nykypäivää, sanoo Timo Koivula, jonka mielestä työturvallisuuteen panostaminen on hyvä asia.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.