Kannattavaa ja vastuullista

liiketoimintaa

YHDESSÄ VOIMME SIIRTÄÄ VUORIA!

Nordkalkin menestys riippuu kaikista meistä, jotka yhdessä yksilöinä muodostamme Nordkalkin.

Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja kehitämme jatkuvasti tietojamme ja taitojamme. Pyrimme hyvään ja turvalliseen työympäristöön ja henkilöstön hyvinvointiin. Me kaikki olemme vastuussa myönteisen ja innovatiivisen työympäristön luomisesta. Huolehdimme ympäristöstä ja työskentelemme turvallisesti saavuttaaksemme yhteiset tavoitteemme.

Me kaikki olemme vastuussa myönteisen ja innovatiivisen työympäristön luomisesta.
Savuton Nordkalk 250px

Työhyvinvoinnin kehittäminen Nordkalkissa perustuu suunnitelmallisuuteen; neljännesvuosittain vaihtuvien teemojen lisäksi kehittämistyötä ohjaavat koko vuoden kestävät teemat, joista keskeisin vuonna 2016 oli ”Savuton Nordkalk”. Se polkaistiin käyntiin Suomessa, ja muihin toimimaihin savuttomuus laajennetaan saman mallin pohjalta lähivuosien aikana. Henkilöstölle tarjottiin tukea tupakoimisen lopettamiseen, ja vuoden 2017 alusta Nordkalk on savuton työpaikka Suomessa. Se tarkoittaa, että työaikana työpaikalla tai sen välittömässä läheisyydessä ei saa tupakoida eikä käyttää muita tupakkatuotteita. Savuttomuus koskee koko henkilökuntaa sekä harjoittelijoita, vierailijoita, yhteistyökumppaneita ja alihankkijoita.

Henkilöstö/maa (yhteensä n. 1000)

Suomi
Ruotsi
Puola
Viro
Muut

Henkilöstön kehitys 2016

HR tilastotietoja 2016

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.