Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Satu Mäkelä-Nummela - Matkalla Rioon

Nordkalk (info a nordkalk.com), 14.12.2015

Nordkalk ja Trap-ammunnan olympiamitalisti Satu Mäkelä-Nummela ovat tehneet yhteistyötä ja Nordkalk on ollut mukana tukemassa Sadun urheilu-uraa monta vuotta.

Tänä vuonna Satu hankki onnistuneilla suorituksillaan paikan vuoden 2016 kesäolympialaisiin, jotka pidetään 5.-21.8.2016 Rio de Janeirossa Brasiliassa.

Saamme olla mukana Sadun matkassa Rioon tästä eteenpäin aina kisoihin saakka, kun Satu kertoo noin kerran kuukaudessa valmistautumisestaan ensi kesän koitokseen.

Alla Sadun ensimmäinen kirjoitus.

 

Matkalla Rioon

Vuosi 2015 alkaa taittaa loppuaan kohden. Omalla kohdallani vuosi oli ammunnallisesti aivan loistava. Saavutin maapaikan Rion Olympialaisiin ja nyt myös matkalippuun on piirretty nimeni.

Tämän ammuntakauden päätin kilpailulla 19.10., jonka jälkeen ase on huilannut asekaapissa. Aseen käyttäjä sen sijaan on koittanut pitää yllä peruskuntoaan ja jopa kohentaa sitä. Vaikka se juokseminen ei aina niin mielekkäältä tuntuisikaan ja ajan löytäminen on vaikeaa ja mitä muita syitä aina löytyykään, niin tiedän, että jokainen askel ja hien kirvoitus otsalla on ponnistus kohti sitä täydellistä suoritusta, joka tarvitaan 7.8.2016 Rion ampumastadionilla.

Lähde siis kanssani harjoitus- ja kisamatkoille ja lue kuulumisiani alkavan kauden aikana aina sinne Rion kisoihin asti.

TOIVOTAN KAIKILLE ILOISTA JOULUMIELÄ JA REIPASTA UUTTA VUOTTA 2016!

Satu

 

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.