Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Kulunvalvonnan tehostaminen lisää turvallisuutta Nordkalkin toimipaikoilla – muutoksia Paraisten Teollisuusmuseon kulkuun

Nordkalk (info a nordkalk.com), 23.12.2015

Nordkalkin Paraisten, Tytyrin ja Sipoon toimipaikoissa käynnistettiin kesällä 2015 kulunvalvontaprojekti, joka lisää turvallisuutta kaivos- ja tehdasalueilla. Projektin myötä tehdasalueet aidataan ja varustetaan tarvittavin ajopuomein ja portein sekä varustetaan sähköisellä kulunvalvonnalla. Vuoden 2016 alusta alkaen tehdasalueelle pääsy edellyttää turvallisuuskoulutuksen suorittamista ja erillistä kulkulupaa.

Paraisilla näkyvin muutos on Nordkalkin kaivos- ja tehdasalueen porteille asennetut ajopuomit ja portit. Ne vaikuttavat myös kulkuun Nordkalkin Pensionaatin alueelle, jossa sijaitsevat geologinen museo ja teollisuusmuseo. Pensionaatin parkkipaikka sijaitsee jatkossa Skräbbölentien ja Kaivostien risteyksessä, juuri ennen Nordkalkin porttia, ja kulku Pensionaattiin tapahtuu parkkipaikalta uutta kevyenliikenteen väylää pitkin. Väylällä on huoltoajo sallittu, joten kaikki tarvittava huoltoliikenne voidaan hoitaa sen kautta.

Pensionaattiin pääsee erikoistapauksissa myös uuden huoltoportin kautta, joka sijaitsee nykyisen sisäänkäynnin kohdalla. Huoltoportin käyttö edellyttää erillistä kulkulupaa ja lukituksen avauksen, joten sen käytöstä on sovittava erikseen Nordkalkin kanssa.

Lisätietoja: Yksikönpäällikkö Gert Wahtera, 020 753 7202 ja viestintäjohtaja Anne Foley, 020 753 7101

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.