Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalk uusii louheautoja ja kaivinkoneita

Nordkalk (info a nordkalk.com), 13.8.2015

Nordkalk uusii louheautoja ja kaivinkoneita Paraisten ja Lappeenrannan kaivoksilla. Paraisilla uusitaan koko kalusto vaiheittain ensi vuoden elokuuhun mennessä. Caterpillar-kaluston toimittaa Witraktor, ja sopimus käsittää kaikkiaan viisi louheautoa ja kaksi kaivinkonetta. Näistä kaivinkoneet ja ensimmäinen louheauto otettiin käyttöön huhtikuussa.
Lappeenrannassa Nordkalk uusii kaksi Komatsun kaivinkonetta ja kaksi louheautoa, jotka toimittaa Suomen Rakennuskone Oy. Toinen uusista louheautoista on otettu käyttöön, ja loput toimitukset tehdään vielä kuluvan vuoden aikana.

Turvallisuus ja kokonaistaloudellisuus olivat muiden laatuvaatimusten ohella tärkeitä kriteereitä kaluston valinnassa. Erityistä huomiota hankinnassa kiinnitettiin kattavaan lisävarustepakettiin käyttömukavuuden varmistamiseksi. Ensimmäiset käyttökokemukset ovat olleet positiivisia.
Teksti ja kuvat: Emmi Nuppula

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.