Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Nordkalk Aito -kalkkituotteet Nurmi 2015 -tapahtumassa 13.8. Ylivieskassa

Nordkalk (info a nordkalk.com), 3.8.2015

Aluemyyntipäälliköt ja Nordkalkista ovat paikalla Ylivieskan Nurmi 2015 -tapahtumassa. Mukanaan heillä on Nordkalk Aito maanparannuskalkit peltojen pH:n nostoon sekä kalsiumin ja magnesiumin lähteeksi ja Aito Nordkalk rehukalkit tuotantoeläinten kalsiumtarpeen tyydyttämiseen.

Onko sinulla kalkitukseen liittyviä mietteitä? Ylivieskassa kannattaa hyödyntää Mikon ja Janin asiantuntemusta kaikissa kalkitukseen liittyvissä pohdinnoissa. Oikean kalkitusmäärän laskemiseen voit käyttää Nordkalk-Kalkkilaskuria. Tapahtuman työnäytösalueella annetaan kalkitusnäytös Pylvään Koneaseman kalkinlevittimellä.

Kalkitus kannattaa

Toimiva kalkitus on oleellinen osa pellon peruskuntoa. Kunnolla kalkitussa maassa kasvien juuristo kasvaa laajaksi ja elinvoimaiseksi varmistaen tehokkaan ravinteiden ja veden oton.

Laadukkaan nurmirehun viljelyssä tavoiteltava pH-arvo on vähintään 6. Silloin nurmen ravinteiden otto on tehokkainta. Kalkitus nostaa maaperän pH:ta ja parantaa ravinteiden liukoisuutta.

 

Tervetuloa Nordkalkin osastolle Nurmi 2015 -tapahtumassa!

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.