Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Aito Kalkkimaalin toimitukset alkoivat

Nordkalk (info a nordkalk.com), 26.5.2015

Kesän uutuustuotteen Aito Kalkkimaalin ensimmäisiä tuotantoeriä on juuri aloitettu toimittaa kauppoihin. Yksi kalkkimaalin jälleenmyyjistä on Paipis Centralbod Sipoossa.

Paipis Centralbod on Paippisten kylässä toimiva maatalous- ja rautakauppa, jonka valikoimaan kuuluvat nyt kaikki Nordkalkin Aito kuluttaja- ja maanparannustuotteet. Kalkkimaali on kauppias Robert Lindqvistin mielestä hyvä täydennys tuotevalikoimaan. Hän uskoo maalin hyvään menekkiin, onhan alueella paljon muun muassa hevostalleja ja muita kohteita, jotka ovat ideaalisia käyttökohteita kalkkimaalille. Kauppa myy tuotteita myös postimyyntinä, joten maalia voi hankkia, vaikka ei asuisikaan Paippisten kylässä.  

Nordkalkin Aito-tuoteperheen uutuus Aito Kalkkimaali on tarkoitettu kalkki- ja kalkkisementti -rappausten maalaukseen sekä kalkkimaalilla maalattujen pintojen uusintamaalaukseen ulko- ja sisätiloissa.

Lisää Aito-kuluttajatuotteista www.aitokalkki.fi

Valkoinen Harmaja -bloggari Suvi M. testasi Aito Kalkkimaalia eri käyttökohteisiin kotona ja puutarhassa. Suvi kertoo kokemuksistaan sekä jakaa ideoitaan uudessa postauksessa.

 

Aluemyyntipäällikkö Jan Drugge Nordkalkista ja Kauppias Robert Lindqvist sekä
uutuustuote Aito Kalkkimaali.

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.