Uutiset ja julkaisut

Lue viimeisimmät uutiset Nordkalkista

Hannu Hautala nimitetty Nordkalkin toimitusjohtajaksi

Nordkalkin hallitus on nimittänyt diplomi-insinööri Hannu Hautalan (51) Nordkalkin toimitusjohtajaksi 2.1.2017 alkaen. Hän raportoi Nordkalkin hallituksen puheenjohtajalle ja Rettig Groupin toimitusjohtajalle Tomas von Rettigille.

Hannu Hautala on viimeksi toiminut Outokumpu Oyj:ssä johtajana ja vastannut Suomen yksiköstä, jonka vuotuinen liikevaihto on n. 2 600 miljoonaa euroa. Sitä ennen hän on työskennellyt Elcoteqin, Flextronicsin ja Rautaruukin palveluksessa eri johtotehtävissä.

Hannu seuraa tehtävässä Tarmo Tuomista, joka on toiminut Nordkalkin vt. toimitusjohtajana syyskuusta 2016 lähtien. Tarmo on nimitetty Nordkalkin varatoimitusjohtajaksi tammikuusta 2017 lähtien ja jatkaa tehtävässään Nordkalkin toimitusketjujohtajana. Hän on työskennellyt Nordkalkin palveluksessa vuodesta 1982 lähtien.

Lehdistötiedotteet

Uutiset

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.