Kalkki on kaikkialla!

Nordkalk E-Series

Nordkalk E-Series

Nordkalk E-Series tuoteperhe muodostuu kahdesta tuotteesta: Nordkalk Enrich A ja Nordkalk Enrich C.

Nordkalk Enrich A

Nordkalk Enrich A (adhesives) on kehitetty erityisesti vesipohjaisiin liima- ja tiivisteainesovelluksiin. Nordkalk Enrich A on kalsiumkarbonaattipohjainen materiaali, jolla on ainutlaatuiset fysikaaliskemialliset ominaisuudet. Tuotteen poikkeukselliset ominaisuudet ovat tulosta ultrahienojakoisista kapean partikkelikokojakauman omaavista pintakäsitellyistä kalsiumkarbonaattipartikkeleista, jotka muodostavat homogeenisen dispersion. Nordkalk Enrich A tarjoaa erinomaisen kustannustehokkuuden ja mekaanisen suorituskyvyn lukuisissa liimasovelluksissa.

Nordkalk Enrich C

Nordkalk Enrich C (coatings) on kehitetty erityisesti vesipohjaisiin maali- ja pinnoitesovelluksiin, joissa tarvitaan erittäin korkeaa vaaleusastetta. Nordkalk Enrich C on niin ikään pintakäsitelty kalsiumkarbonaattipohjainen materiaali, jonka ominaisuudet perustuvat ultrahienoon partikkelikokoon ja kapeaan partikkelikokojakaumaan.   

Nordkalk Enrich C soveltuu erinomaisesti erilaisiin maaleihin ja pinnoitteisiin; lakoista lattiamaaleihin ja muihin korkean kiillon tuotteisiin sekä sisä- että ulkomaalisovelluksissa. Tuote sopii myös himmeämpiin laatuihin, joissa on huomattavan korkea pigmenttipitoisuus. Enrich C tarjoaa kestävän ratkaisun, joka parantaa merkittävästi asiakkaan kustannustehokkuutta korvaamalla osittain kalliimpien kemikaalituotteiden käytön. Samanaikaisesti voidaan parantaa lopputuotteen teknisiä ominaisuuksia, kuten kulutuskestävyyttä ja kiiltoa. 


Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa

Joonas Hokka
Joonas Hokka
Myyntipäällikkö
Erikoistuotteet E-, W- ja C-Series

Kalkkikivialan edelläkävijä

Nordkalk on  kalkkikivialan  johtava yritys kotimarkkinoillaan. Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.